header.

Communiceren met natuur

In de natuur is het voor mensen vaak gemakkelijker om de dingen te laten zijn precies zoals ze zijn, zonder oordeel en zonder voorkeur. Een verblijf in de natuur is voor velen niet alleen een manier om tot rust, ontspanning en bij zichzelf te komen, maar vaak ook een bron van verdieping, van vreugde en vaak een bron van troost.

communiceren_met_natuurDeze workshop helpt je met:
  • te ervaren hoe rijk, liefdevol en machtig de Natuur is
  • dichter bij het eigen innerlijk gevoel te komen
  • emoties los te maken en een plaatsje te geven
  • bovenal te voelen dat wij allen deel uitmaken van een grote eenheid,
       waardoor wij beschermd en gekoesterd worden

De energie van boom, plant of natuurwezen kan men voelen, zodra het contact tot stand is gebracht kun je hun energieveld ervaren. Op dat punt kan men zijn verhaal vertellen, vragen stellen of genieten van wat er allemaal gebeurd, of misschien vertellen ze zelf hun verhaal wel. De 'taal' die ze spreken kan van persoon tot persoon verschillen. De meeste deelnemers zijn verwonderd over hun onverwachte ervaring ermee.

Sommigen van de bomen zijn al honderden jaren oud, en het is begrijpelijk dat zij een heel bijzondere kijk op de wereld hebben, ze hebben al zoveel van de mensheid gezien en gevoeld. De dikste boom van ons land is een beuk op een landgoed in Breukelen, de stam is meer dan 8 meter dik.

communiceren_met_natuur_bomen Een van onze oudste bomen staat in Sambeek, het is een linde van meer dan 800 jaar oud, voor de hoogste boom ter wereld moet je in Amerika zijn, daar staat er een van 120 meter hoog. Een oerboom ( Eik, Taxus ) kan wel 1000 tot 4000 jaar worden, en heeft veel ervaringen in zich opgeslagen. communiceren_met_natuur_boomIn ons land op de Veluwe staan hele oude oer bomen, je kunt er aan een speciale natuurwandeling deelnemen

Denk niet dat is niets voor mij,dat kan ik niet! Het is juist dat denken dat men kan overstijgen, door te voelen en loslaten en er alleen maar zijn. Heb vertrouwen en accepteer, dan kunt u het wonderlijke voelen gebeuren. Kom doe mee, wees bewust, leer, ervaar en geniet..!!

icon_prijs Kosten: 25,-- euro per persoon.
Aanvang bij minimaal 6 personen.
Prive workshop ook mogelijk. Kosten: 35,--
Alleen op afspraak
Maak hier een afspraak of bel 06 2492 7004


Keer hier terug naar het overzicht
SUNWISH.NL - GEZONDHEIDSCENTRUM
(c) 2002-2024 Sunwish Gezondheidscentrum
Niets op deze site mag zonder schriftelijke
toestemming worden gekopieerd,
danwel gepubliceerd.

info@sunwish.nl
0624 927 004