header.

Tips gezondheid

In vroeger tijden werden er veelal huismiddeltjes gebruikt en Oma tips. Er zaten zeer eenvoudige en doeltreffende middeltjes bij. De onderstaande tips zijn aanvullende raadgevingen. Natuurlijk draag je zelf de verantwoordelijkheid voor de klacht die je hebt. En bepaal je zelf hoe je daarmee omgaat. Zie disclaimer.

Heb je last van bloedarmoede ? Dan kom je o.a. ijzer tekort. Neem elke dag een knackebrood of volkoren boterham met biologische echte appelstroop. Daar zit veel ijzer in.

Herfst:
Peren zijn zeer rijk een vezels en daarom een geknipt tussendoortje.

Walnoten hebben heel veel voedzaams te bieden. Ze zijn rijk aan vezels, magnesium, koper, zink, vitamine B1, B6, B11 en omega 3. En ze bevatten ook nog eens kalium en ijzer. Reden genoeg om elke dag een handje vers gekraakte walnoten te eten. (bewaar verse walnoten in de koelkast lade, anders drogen ze snel uit)

Pompoenen bevatten heel weinig calorieen en zijn een grote bron van vitamine C,. De oranje pompoen kunt u in zijn geheel eten, behalve de bovensteel en onderkantje. Gestoofd in de kokosolie in de koekenpan en met verse spercieboontjes een kleurrijk feestmaal. 


Keer hier terug naar het overzicht
SUNWISH.NL - GEZONDHEIDSCENTRUM
(c) 2002-2022 Sunwish Gezondheidscentrum
Niets op deze site mag zonder schriftelijke
toestemming worden gekopieerd,
danwel gepubliceerd.

info@sunwish.nl
0624 927 004