header.

Contact met jouw innerlijk kind

innerlijk_kind

Als je jeugd gelukkig was, is je innerlijke kind onbezorgd blij. Heb je als kind nare dingen meegemaakt of konden je ouders je niet geven wat je nodig had, dan is je innerlijk kind verdrietig, angstig of boos. Om toen te overleven werd je een dromer, zondebok, stil kind, macho, pleaser of redder, dat was toen de beste manier. Het leven van een volwassen mens is opgebouwd uit ervaringen vanuit het geleefde verleden. 

De manier waarop je als kind bent behandeld is bepalend voor de manier waarop je nu met dingen in je leven omgaat. Ondanks dat het verleden inmiddels ver achter je ligt, kan het voorkomen dat je situaties tegenkomt waarin je niet rationeel zal kunnen reageren doordat je wordt beperkt door "oude kinderpijn". De manier van het onbewuste gedrag van toen, kan nu tegen je werken.

Maar ook als je moeder tijdens de zwangerschap stress had, ongelukkig, bang of onzeker was, heeft ze via stresshormonen dit 100 % doorgegeven aan jou. In haar buik kon je immers nergens heen. Mogelijk heb je hier nog last van en kunnen we dit in een sessie loskoppelen.

Of tijdens je geboorte. Als je moeder ontspannen en gemakkelijk beviel en je daarna heerlijk bij haar op de borst gelegd werd, had je een fijne start. Maar vaker was het spannend, was er veel pijn of duurde het lang, of waren er complicaties of ben je in een couveuse beland. Jouw start is belangrijk en belemmeringen werken soms een leven lang door. In een sessie koppelen we dit los, zodat je volledig vanuit je eigen levensenergie kunt gaan leven.

innerlijk_kind2

In elk geval is het verstandig om je innerlijk kind te helen. In plaats van je innerlijk kind weg te duwen kan je  leren het te omarmen, accepteren en helen. Door je innerlijk kind te helen, zal je dichter bij jezelf komen te staan en veel bewuster en gelukkiger kunnen leven.  

  • Heb jij het gevoel alles alleen te moeten doen.?
  • Ben je aan het overleven?
  • Heb je onverwerkte ervaringen en negatieve overtuigingen?
  • Zit je gevangen in denk en gedragspatronen?

Kom dan leren bij je zelf te zijn, je innerlijke kind waar te nemen en te helen. Hervindt het gevoel van verbinding.  

icon_prijs Individuele 3-daagse cursus van 10.00 tot 12.30 uur.
Kosten 150,-- euro
Alleen op afspraak
Maak hier een afspraak of bel 06 2492 7004

Keer hier terug naar het overzicht
SUNWISH.NL - GEZONDHEIDSCENTRUM
(c) 2002-2024 Sunwish Gezondheidscentrum
Niets op deze site mag zonder schriftelijke
toestemming worden gekopieerd,
danwel gepubliceerd.

info@sunwish.nl
0624 927 004